A Dunaszerdahelyi Pedagógiai-Pszichológiai Tanácsadó és Prevenciós Központ olyan állami intézmény, amely komplex pszichológiai, gyógypedagógiai, diagnosztikus, tanácsadó, preventív és módszertani szolgáltatást és ellátást nyújt gyermekek, szülők (törvényes képviselők), pedagógusok illetve más, a nevelésben-oktatásban érintett személyek számára. Szakembereink készek segítséget nyújtani Önöknek  gyermekeik oktatásával, nevelésével kapcsolatos problémáik megoldásában.

Klienseink számára – születéstől a pályaválasztásra való felkészülés befejeztéig – A PPTPK szolgáltatásai ingyenesek .

Ha úgy érzik, hogy elbizonytalanodtak, ha problémáikra nehéz egyedül megoldást találni osszák meg velünk gondjaikat! Értékeljük bizalmukat, diszkrét, együttérző, felelősségteljes, szakmailag megalapozott hozzáállással segítjük Önöket. Munkatársaink várják jelentkezésüket!

 

Kérdésiket levél formájában is feltehetik („Írjon nekünk” menüpont alatt, mely jobb oldalon lent „Mapa stránok”-ból nyílik),illetve e-mail címünkön: ppp.ds@stonline.sk, Szakembereink a választ e-mail formájában az Önök postaládájába küldik.A pszichológiai vagy gyógypedagógiai vizsgálat kérvénye letölthető a Dokumentumok menüpont alatt.

Köszönjük bizalmukat!

Kapcsolat

A vizsgálat időpontját előzetesen egyeztetni kell, ezért kérjük Önöket, hogy keressenek bennünket egyenesen: személyesen, telefonon vagy e-mailben vagy közvetve: pedagógus, orvos vagy más intézmény segítségével

Látogatási idő:

Naponta: 7.30 – 15.30

Ebédszünet: 12.00 – 12.30